fbpx

Integritetspolicy

Framnäsudden värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd – i enlighet med GDPR vi gör allt för att säkerställa att dina personuppgifter och din integritet skyddas vid användning av våra digitala tjänster.

Framnäsudden personuppgiftsansvarig och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt skickar in en intresseanmälan. Vi samlar in dina uppgifter för att återkomma till dig vid visat intresse.

Vi samlar och lagrar de uppgifter du frivilligt skickar in till oss såsom namn, adress, e-mail eller telefonnummer. Vi sparar ej och har ej tillgång till din kreditkortsinformation eller ditt personnummer. 

Framnäsudden delar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter i marknadsföringssyften. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part använda endast för att tillhandahålla tjänsterna ovan. Vi sparar dina personuppgifter så länge det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål.

Du har rätt att när som helst kontakta oss för att begära ut information om dina uppgifter (kostnadsfritt en gång om året). Du kan därefter be att få dem ändrade, kompletterade eller raderade. Vi kan radera samtliga uppgifter som ej som har lagstadgade krav på lagring (ex. bokföringslagen) eller om vi har andra legitima skäl är förpliktigade att spara. Du kan kontakta på info@framnasudden.se